Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı bandajlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına menşe olur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı düzgün esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parotağ.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların taliı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın kadar müstacel durumlarda içeriden yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

Sahaında spesiyalist ve sertifikalı kaynakçılarımızın yardımları ile her projeye isabetli yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Hiç suizan namevcut ki yangın felaketi, sene içinde yaşama kaybına sebep olan en mefret etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de varlık yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve emtia kaybı artış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Görmüş olacaksınız ki bu nokta şiddetli birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yapılarda kullanılan her bapnın aynı yangın Yangın Kapısı Fiyatları direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının yalın kabız süresiyse 60 dakikadır.

Yeni veya eski binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere göre üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların yerıtlarını tasa ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri Yangın Merdiveni Kapısı meydana gelen yangın merdivenleri betonarme binalara bakarak çok elan yeğni ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında nazarıitibar Yangın Kapısı Fiyatları edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan saksılamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page