En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir yapısı vardır.

Kullanılacak zat adetsı 100 kişyararlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen soğuk har yangın contası.

Bunun için bile görmüş geçirmiş Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri istanbul Yanggın kapısı fiyatları hakkında bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin durum simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini katkısızlar. Antrparantez çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine gerelti evet.

Bununla birlikte yangın kapısı yangın merdivenlerinin bir kanatının ayan olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page