Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda yapıdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını ana vadi, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Sonunda imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar yüce birinci sınıf yangın baplarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın yahut evgin gidiş vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için makul yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında kapının rahatlıkla açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan faziletli mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Yukarıda durum meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle Yangın Çıkış Kapısı yangın vb. ivedi vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya tamam kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Bu doğrultuda büyüklük bile özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli derece ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi coşkunluke dayanıklıdır.

Binaların konstrüksiyonsına oranlı kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Report this wiki page